28.11

just nu har jag precis gjort mig klar för att fara på middag hos familjen Öhman tillsammans med min mor och far. vi ska där äta gott. så väl förrätt, varmrätt som efterrätt. :) temat var tydligen västerbottens ost. vilket ska bli spännade, iaf på efterrätten! men nog om det..

Idag har jag bara tagit det lugnt, duschat å gjort lite faser på internet, vilket är jobbbbigt....
jag har också varit ute med tilly och busat lite smått, fan så mycket energi hundar kan ha. hon har helt klart bättre kondis än mig den lilla rackarhunden.



24.11

Min älskling blev glad på mig idag. jag hade nämligen köpt 2 st presenter åt hon.. det var min halvårs present åt hon. jag köpte ett silverhalsband med ett hjärta och matchande örhängen! hon blev som lyrisk och sa att hon älska dom massor!

Annars så älskar jag celia hur mkt som helst att det inte ens går att beskriva det i ord. och det vet hon om! <3

Idag så har jag varit på roberts trafikskola och haft en körlektion, och det gick riktigt bra, nu har jag nån lektion kvar tills uppkörningen och förhoppningsvis mitt körkort!

Just nu håller jag på att plugga faser på internet medans jag också tänker på min älskling som just nu befinner sig i stallet hos sin kära ziiiiita III.

you're so lovely, with your smile so warm
and your cheeks so soft,
there is nothing for me but to love you,
And the way you look,.. Grrhh ;)

21.11

ny design igen. denna vart mkt snygg. tycker iaf jag och celia. idag vakna jag klockan 12 med celia vid min sida vi klev sedan opp för att äta plättom. det var ju väldans gött må jag säga. just nu gör jag inte mkt , jag och celia ska spela nå spel för att vi inte har nå att göra. vi har även ätit god middag har på storfors vägen, och det var även middasfrämmande. vi åt en väldigt god soppa som jag och celia tidigare har gjort, och nu vart hännes päron sugna på att testa den och så det blidde. sen åt vi även en gooood efterrätt  ! tihii!


19.11

imorse var jag på riskettan, och det var väldigt intressant. vi diskutera om narkotika, alkohol och trötthet. det var väldigt jobbigt att sitta i 3 h och 20 minuter att lyssna, se på powerpoint och nån filmsnutt. men skönt att det nu är bortgjort iaf. sen så for jag till celia på eftermiddan för att äta, det blev en flottig kebab pizza från gul och blå och med flottigt menar jag FLOTTTTTIGT. det var som en jävla sjö. sen så var det meningen att vi skulle ha en powernap för att blir pigga, iaf celia som ska på nattbio och se premiären av "New Moon" med sina giiiirls. :)
men ska plugga faser nu!

har även kollat lite ronny o ragge klipp på tuben! hö-hö-hö!

celia, jag älskar dig mer för varje minut som går!

18.11

Mögelost är äckligt. Det är så äckligt att surströmming är en lyxmiddag en lördag. Och nu undrar säkert många varför jag skriver om detta ämne.. och svaret är enkelt. jag har absolut ingenting annat att skriva om. då förstår ni att jag verkligen inte har något vettigt i mitt huvud just nu. ingenting att dela med mig iaf.

16.11

nyvaken och trött. nu ska jag bege mig mot skolan för att plågas. har inte varit där sen förra måndagen då jag nu har varit sjuk en vecka, vilket inte har varit underbart.

14.11

jag ser verkligen fram emot denna kväll, jag och celia ska fira vårat halvår idag.  vi ska göra både förrätt, varmrätt och en efterrätt. frågan är ju om vi kommer orka allt, men det tror jag verkligen!
nu ska jag dock duscha å göra mig klar, moder kommer snart hem så då ska vi å handla allt som vi behöver.

13.11

igår hände det en mycket konstig sak... jag, Jonas Vestlund fick för mig att städa i mitt rum. det är inte ofta det händer, fast igår var det väl behövligt kan jag verkligen påstå. det såg inte bra ut, så jag sopa golvet, tog upp dammsugaren, torka, böt sängkläder!!!, även gardiner!!! :O sen gjorde jag det även lite julaktigt.. hehe. celia fick värsta chocken, det är hon inte ensammen om kan jag säga!

det var allt, ska äta nu.

12.11

imorse när jag vakna kände jag en enorm lättnad, ingen feber! det var en fantastisk känsla vill jag påstå. jag som nu har legat i typ 39 graders feber sen måndags natt typ.. så det var bra att det har försvunnit sin kos nu. annars så fick jag nyss reda på att min fader har försvunnit på nått möte i Kokkolaforsen ( ingen aning hur det stavas) och kommer hem imorgon, sen sa min mor att hon, syrran och tilly tha hund skulle på trav vid 3 tiden, och kommer hem inatt....... så det verkar bara bli jag på eftermiddan, eller celia skulle nog dyka förbi och då blir det nog att ta det fina fisken. hon är sötast i hela världen ! :) hihi


11.11

When you read this you know i love you.
When you read this you know i adore you.
When you read this you know i admire you.
When you read this you know you're my everything.

I will love you until death do us part.

ceperaliz. <3


10.11

typsikt nu har man blivit sjuk också.. hatvärt. fast jag ana att det skulle kunna hända eftersom celia fortfarande är sjuk, och jag har ju varit med hon hela helgen. så det kom inte som en chock precis, utan jag gick bara och vänta och vänta.. och inatt så kände jag hur frossan kröp närmare och hur min hals svullna upp så det kändes som att hosta spikar i halsen, det gjorde inte min sömn bättre heller vill jag påstå. nu ska jag äta lunch, sen ska jag ringa till älsklingen och höra hur hon mår.



Jimmy eat World!

9.11

ny design.. JIES. tack till mig själv! He-he-he.

men nu har jag börjat fundera på att sova, men innan det så ska jag planera en sak.
nämligen celias och johannas parteey. som är skogstema. jag vill vara mossa, men nu är frågan, har ni nån ide om hur jag skall lyckas med de? Hör av er snarast! till min hotmail ni som nu har den vill säga.

8.11

6 månader. 6 månader och en dag för att vara helt korrekt.
just nu sitter jag och försöker hitta ett speciellt minne av dessa månader, men det är omöjligt för varje dag har varit underbar med dig. fast jag kommer faktiskt på en sak, nämligen våran förlovning! trodde aldrig det kunde hända, men det är helt jävla underbart att vi är det! jag är så stolt att ha dig, jag hoppas du känner samma sak för mig, vilket jag vet att du gör. Men så mkt till firande vart det ju inte nu när celia ligger i febran!! ;(;( men vi har iaf myst och gjort det bästa av situationen.

vid detta inlägg så väntar jag att min sony ericsson skall uföra ljudet av - jimmy eat world. för då vet jag att det är celia som ringer. då blir jag en glad pojke ! :)

love u baby <3

4.11

Idag hos celia så börja jag tänka på en sak. att jag och min älsklingen verkligen har varit tillsammans ett halvår!!! helt underbart. lätt den bästa tiden i mitt liv och ändå har jag och celia inte upplevt allt ännu. bättre kommer det att bli. dessa månader har gått väldigt fort, jag tyckte det var nyss som vi tex boka thailands resan men det var typ för 4 månader sen.. och nu är det inte alls såååå länge kvar. jag längar verkligen att få gå i den underbara värmen tillsammans med den jag älskar MEST det kommer vara helt otroligt!! just nu saknar jag celia hur mkt som helst, hatar att sova utan min sötnos. det är så smärtsamt, det är det verkligen...jag fryser helt mkt på natten och vaknar titt som tätt ... jag hatar det. det finns inget värre än att vara utan hon.

Celia när du läser detta: JAG ÄLSKAR DIG MEST, OCH TÄNKER PÅ DIG HELA TIDEN.

just nu vill jag bara krypa ner med dig under ett härligt täcke och bara pussa på dig så mkt som det bara går.

i love u <3

3.11

detta inlägg kommer att handla om min kära Celia Öhman. Hon är den underbaraste jag känner och hon är verkligen anledningen till min kopiösa lycka i livet. Jag älskar hon mer än allt annat och ännu mer just nu, för vid detta tillfälle är vi nämligen inte med varann, tråkigt nog, jag saknar hon till DÖDS kan jag lova. allt är så himla tråkigt utan henne, och trots att vi ses varje dag. så blir jag ALDRIG less att se hon, pussa hon, krama hon, prata med hon, hålla om hon och framför allt älska hon.

Celia min underbara älskling. <3

RSS 2.0