Yey!

shit vad jag längtar efter min nya mobil som heter HTC Touch Diamond 2!! jag har nämligen hittat en alldeles egen mobil som är till mig själv, så nu slipper jag låna från pappas jobb... den har nämligen sett sitt dagsljus om vi säger så.. jag längtar!!!! (A)

nu så håller jag på med teori vilket inte är kul.. men måste göras ifall man vill ha körkort!


<3

om 18 minuter är det julafton gott folk! satan vad tiden har gått fort må jag säga!
och som sagt så var jag ju duktig och hade handla allt i god tid denna jul! allt är väl förberett :D

imorgon så ska jag vara hundvakt fram till klockan 12 ungefär.. för att sedan fara ut till celia för att se kalle anka och äta julmat! för att sedan öppna klapparna. sedan på kvällen far vi nog mest troligt hem till mig för att öppna några också! :)

idag har jag även skottat snö hemma på gården och klätt våran julgran!

"i din famn"

Att sova i din famn är alltid underbart.
Men ibland är det obeskrivligt underbart.


"jag vet"

Det enda jag vet med absolut säkerhet här i livet Älskling,
det är att jag älskar dig.


"famn"

När jag är trött längtar jag till din lugnande famn och varma andedräkt i min nacke.
Jag sover trygg vaggad av din kärlek.


celia: jag minns första gången vi var med varann själv, jag var väldigt nervös.. jag hade ingen tanke på att du gilla mig. jag var helt tagen av din blick. du är så underbar. nu idag så tänker jag tillbaka på den första tiden tillsammans och jag kunde aldrig ana att du älskar mig så mkt som jag älskar dig! du är bäst. tack för att du finns i mitt liv!! <3

christmas

nu var det länge sen det kom ett inlägg från min sida, och orsaken är helt enkelt att jag inte har orkat att blogga. (wow vad det är jobbigt..) . men hur som helst.

denna jul har jag varit ute i god tid o köpt julklappar till mina nära och kära speciellt då celia ;) och nu var det inte typ 2 dagar innan jul jag köpte allting. utan i GOD TID som sagt.

denna helg har jag varit med min underbara älskling och tagit det lugnt. igår såg vi AVATAR och jag vill påstå att det var fan den bästa film jag sett på ett bra tag! såå sjukt snygg gjord! den var helt klart värd sina 130 svenska riksdaler. och med 3D var det ju inte sämre!! ;)

just nu så ska jag ta det lugnt för att sedan fara till min underbar älskling som jag bara inte kan få nog av!!!! hon är helt underbar! love u <3

sweeedish.

idag har jag pluggat till mitt svenska prov som jag ska ha imorgon klockan 08.10. och bara för att jag ska göra provet då vi egentligen har sovmorron till 09.40 så har jag lovat mig själv att jag ska klara det utmärkt! vilket dock inte är helt säkert ändå ... :O
just nu har jag ringt till celia som befinner sig i stallet hos sin kära häst Sita. och hon är bekymmrad för att hon tar sig inte hem, det är nämligen så att ingen av hennes föräldrar svara när man ringer, (jag testa att ringa herr öhman utan framgång.) så nu hoppas jag bara att hon tar sig sem helskinnad. :)

jag älskar min Celia Öhman massor ! <3 :)

filosoferar??

tidigare ikväll så hade jag ett trevligt samtal med min älskling och jag vi prata på.. sen skulle jag säga ordet filosoferar... MEN, och då menar jag MEN, jag fick inte fram ordet. allt jag fick ut var filisoferar, filosofierar, fillidera.......typ SÅNA ord.... helt sinnes. hahah en minnesvärd konversation minst sagt.

men hur som helst som min kära moder brukar säga: Jag älskar celia mest av allt :) du är min ängel ! ;) <3

partej.

idag blir jag jägare för en dag. helt otroligt. det är nämligen skogsparty hos älsklingen! fast just nu kallas det rävgryt hehe. det kommer bli en magisk kväll med jägare, flugor, fågelbon och mossa! en minnesvärd kväll helt klart. jag ser som fram emot att se allas olika utstyrslar, speciellt celias ;)

man får dock inte "se bra" ut. men det blir som svårt, för celia är nämligen vackrast i hela världen hur hon än ser ut! :) <3

ensamhet

jag sitter i min ensamhet helt utan dig, det suger. det gör verkligen det... jag får inte mkt gjort heller för den delen, eller ja... har gjort 13/24 frågor iaf. alltid nå?? big JIPPIE!

i miss you so much. <3

!!!

hej mitt namn är jonas vestlund och jag är sämre än någon annan på att uppdatera min blogg.

;)

RSS 2.0