Han e´ glaaa´

Börja tänka på denna låt när Jizo vann i skellefteå.. hehe





We are all the winners
we are all the best





Listen carefully
, YOU  are best
ceperaliz! <3

hoppla

Just nu sitter jag på jobbet (reklamteam) och gör inte så mycket. Jag väntar på att telefonen ska ringa ,, det är det ända som jag väntar på just nu i mitt liv, jesper har farit iväg för att klistra på ett fönster så mitt jobb nu är att svara i telefonen i min lugna ro!

jag blev ganska chockad av mej själv imorse, det gick förvånansvärt bra att kliva upp, ingen som helst ångest för att visaren blinka 07.21.. och till råga på allt så hade jag inte heller sovit så mycket på grund av värmen ! denna hetta är olidlig!!! Får nästan pms..

Fotboll

Goddag mina kära vänner! Idag är det hettan som är här igen, den tar kål på mig, säkert på många andra också skulle jag tro.
Idag såg jag Celias systers fotbolls lag Storfors AIK som spela semifinal mot några finnar på nolia, dom van den med 1-0 tror jag!:) det var ju bra, så nu är det final mot AIK klockan 4 på LF Arena, med detta slutar nu mitt inlägg och jag drar nu vidare mot nya jaktmarker! hade bra folks!

Cp <3



Grym låt!

R.I.P...

Rest in peace "King of Rock n roll".

Elvis har nu varit död i 32 fucking jävla år.....! Helsefyr.

Jag är helt tårögd i mina stackars ögon, dom klarar inte av detta nå mer, ändå envisas jag att lyssna på hans låtar som tex Love me tender, Jailhouse Rock, Hound Dog, Suspicious Mind, m.m. Dom är grymam!


Love me tender, love me true, all my dreams fullfill! For my darling i love you, and i always will,....

Love me tender love me long, Ceeeeliaaaaaa <33


trött

Klockan 06.23 ringer väckarn, jag gäspar tuuungt och sträcker handen mot min mobil för att slå av larmet. Vid min sida ligger Celia och sover såå sött, jag blir nästan tvingad att väcka hon bara för att.. men jag låter bli och går upp ur sängen för att äta frukost och sen fara till jobbet.

Jag kommer till Reklamteam kl 07.00 och gör inte så mycket alls, utan det var ganksa lugnt första dagen. Jag fick klippa gräs vilket var jobbigt för att trimmern strejka hela tiden, så då fick jag nog och strejka själv.

Nu sitter jag vid min kära dator och ser hur hur gullungen Celia har vaknat till liv.

Snart blire lunch, sen förmodar jag att Celia kommer att ha datan, så vi ses!

Jag älskar dej Celia Öhman! <3

DU är allt jag har. + lite till! :)

Jamen!

Har är det uppdatering 24/7. Right? Nä, inte det. Många undrar säkert varför jag inte bloggar så ofta, och svaret är enkelt: Jag är lat! (y)

Celia tjatar om att jag ska blogga, för hon är hos mej vid just dette tillfälle, coolt va?

Precis när jag skriver detta så har jag just ätit, kött och potatismos, det var gott, men jag får många klagomål på hur mitt bordsskick är.. Personligen tycker jag det är prima! Farsgubben tycker jag är konstig som rensar bort allt "gott" från köttet, det som gör smaken, men vafan, vem vill äta sega bitar som fastnar mellan gaddarna? :o ja, inte jag iallafall. det är ett som är säkert.

Igår var det midsommarafton och den spenderades på Celias fina stuga uti Witsand, vi var en massa folk, sen hölls det även en femkamp, vilket var kul, dock kom vi sist ... mindre kul! Men jaja,

På kvällen for jag och celia iväg med mackes båt, först in till stan för att köpa godis hör och häpna Celia Öhman köpte ett ÄPPLE (!) Shit pommes må jag säga, inte ofta det händer.. men nångång måste hon väll inse att man inte kan köpa godis hela tiden. vilket hon tänkte på då skulle jag tro.

Sen när vi kom hem märkte vi att Curry är försvunnen!!!!! Gaah,.. Reward!


Blond!

THAAAAILAAAAND!

Nu blire av, resan till thailand med älsklingen blir nu av !!!! jipppppppie!

Känn er frestade nooobs =)



området vi ska bo i ! =D

RSS 2.0